Share Poll

Poll link

500 px
350 px
250 px
Preview

widget preview:

Width - px Height - px

Close preview
! You are using a non-supported browser Your browser version is not optimised for Toluna, we recommend that you install the latest version Upgrade
Our Privacy Notice governs your membership of our Influencer Panel, which you can access here. Our website uses cookies. Like in the offline world, cookies make things better. To learn more about the cookies we use, check out our Cookies policy.

Desmel

  5 months ago

kok gini ya

tidak ada kelanjutannya/ berikutnya yang tahu komen dong
Reply
Post

54idalw1

  5 months ago
Toluna, Error bin Php mah gak usah dibagi bagi ke member...!!!! Reply
0 comments

eniji

  5 months ago
Sama, tadi isi pakai aplikasi, karena penasaran, aku klik paling bawah, taunya lari ke report, ya udah sekalian kulaporin kasusnya. Reply
0 comments

AIP007

  5 months ago
iya sama, padahal sdh berfikir dengan sungguh sungguh Reply
0 comments

samdond

  5 months ago
Sama aja kirain jaringanku
Yrnyta pd kek gtu
Reply
0 comments

gvnx

  5 months ago
Barusan dpt surveynya, ternyata memang mentok bingung mau diapain Reply
0 comments

joe58.ssb

  5 months ago
Memang sering begitu aplikasinya, ditunggu bisa lanjut dan lulus dapat poin Reply
0 comments

evamukti51

  5 months ago
Sama, tidak bisa dilanjutkan akhirnya gagal Reply
0 comments

U6038748o60

  5 months ago
Sama, saya langsung keluar soalnya bingung harus ginana Reply
0 comments

gvnx

  5 months ago
Coba direfresh kak Reply
0 comments

Copied to clipboard

You’re almost there

In order to create content on the community

Verify your Email / resend
No thanks, I’m just looking

OK
Cancel
We have disabled our Facebook login process. Please enter your Facebook email to receive a password creation link.
Please enter a valid Email
Cancel
We're working on it...
When you upload a picture, our site looks better.
Upload